Brendiranje izloga

Brendiranje izloga ili poslovnih zgrada pruža novi sjaj vašim prostorijama a vašim klijentima efektno prenosi poruku koju želite da istaknete. Postanite prepoznatljivi i lako uočljivi izborom jedne od nekoliko mogućih opcija brendiranja:

  • Providne ili neprovidne PVC folije - mogu biti mat ili sjajne i najčešći su oblik brendiranja izloga. Uglavnom se koriste za parcijalno brendiranje staklenih površina.
  • One way vision ili perforirane rupičaste folije - koriste se za brendiranje izloga, prozora i staklenih vrata, uglavnom preko cele površine. Zbog svoje rupičaste strukture vidljivost iznutra nije smanjena dok se spolja vidi samo reklama ili poruka koju želite da prikažete.
  • "Mesh" cirade - rupičaste cirade namenjene za fasade zgrada i većih objekata. Baš kao i rupičaste folije, mesh cirade omogućavaju dobru vidljivost ka spolja i ne blokiraju ulazak svetlosti. Otporne su na vetar i sve vremenske uslove.

Dopustite nam da uradimo dizajn ili redizajn vaših prostorija a mi vam garantujemo kvalitet, dobru cenu i uslužnost.

Brendiranje vozila

Reklamirajte se efektno a povoljno - izbrendirajte vaša vozila i priuštite sebi pokretnu reklamu 24h dnevno gde god da se nalazite. Bilo da je u pitanju automobil, kombi, pick up ili kamion, radimo autografiku svih vrsta vozila. Izaberite da li želite parcijalnu (brendiranje pojedinačnih delova vozila po vasem izboru - npr. samo logo ili slova) ili kompletnu autografiku (brendiranje cele površine vozila) a mi ćemo obezbediti najkvalitetniju sedmogodišnju foliju i UV zaštitu. Folija se oblikuje prema konturama vozila i ovako postavljena otporna je na sve vremenske uslove. Ova folija ne oštećuje originalnu farbu vozila tako da nakon skidanja farba ostaje ista kao i pre postavljanja folije.

Za kamione, pored autografike, obezbedjujemo mogućnost brendiranja cirada svih dimenzija po veoma povoljnim cenama.

Kontaktirajte nas i uverite se. Nudimo brze rokove i povoljne cene!

Brendiranje bilborda i objekata

Bilbordi su najbolji način da prenesete vašu reklamu ili poruku velikom broj ljudi na prometnim lokacijama. Dimenziju i visinu bilborda određuju vaše potrebe. Mi ćemo, prateći vašu ideju, i željeno vreme prikaza reklame, da uradimo štampu i montažu na:

  • "Blue Back" papiru (ukoliko želite reklamu postojanu do 6 meseci), ili
  • PVC foliji (postojana i otporna na sve vremenske uslove, pogodna ukoliko želite reklamu u vremenskom periodu preko 6 meseci).

Pored bilborda, vršimo i kompletno brendiranje vaših poslovnih i prodajnih objekata na različitim visinama (pumpe, kiosci itd). Kompleksnost i visina terena za montažu nama nisu problem, već izazov!

Kontaktirajte nas za više informacija, tu smo da pronađemo najbolje rešenje za vaše potrebe.

Namensko brendiranje pultova i štandova

Savremeno poslovanje zahteva stalnu potragu za novim klijentima. Ukoliko imate ograničen budžet a želte da istaknete vaš logo, firmu ili poruku, mi bismo želeli da vam pomognemo da nađete najbolju opciju za reklamiranje. U mogućnosti smo da brendiramo različite i oblike promo pultova, totema, roll up banera, A-banera, štandova, 3D slova. Uz naše predloge svako će naći svoj omiljeni način rekamiranja.

Povoljno i u kratkom roku. Pozovite nas!

Brendiranje stakla

Da li ste nekad razmišljali o tome da čak i staklo može poneti vašu reklamu? Ne, ne mislimo samo na izloge već i na svaku drugu staklenu površinu u vašim prostorijama: stolove, vrata, pultove, ogledala i slično. Za vas možemo uslužno vršiti brendiranje na već postojećem staklu ili namenski izraditi kompletno brendirana stakla prilagođena vašim potrebama. Postojanost je zagarantovana zahvaljujuci specijalnim metodama koje koristimo prilikom brendiranja.

Kontaktirajte nas za više informacija. Otvoreni smo za vaše predloge.

Foto tapete

Foto tapete su idealan način da ulepšate vaš ugostiteljski objekat, kancelariju, studio ili životni prostor. Po vašem izboru, ili našem predlogu, izrađujemo i postavljamo foto tapete različitih dimenzija i oblika. Ulepšajte prostorije u kojima provodite vreme i dajte im svoj lični pečat. Vaši zidovi će dobiti nov i osvežen izgled, i privući mnoge poglede. Radili smo do sad zidove na velikom broju teretana, igraonica, kafića i privatnih i poslovnih prostora. Ako imate ideju, podelite je sa nama, i realizovaćemo je zajedno.

Fresh Design Factory © 2022